Om oss i Borg Bygg

Borg-Bygg AS har de seneste årene utført tak og fasadearbeidene på en rekke kjente bygg i hele Norge. Dere finner noen av dem på vår prosjektside.

Borg-Bygg har i dag 46 ansatte. Hos oss finner du både blikkenslagere, snekkere, lærlinger, produksjonsarbeidere og ingeniørerer.

Vi holder til i nye og moderne lokaler i Tomteveien på Lisleby og regner Sør-Norge og da spesielt Østfold som vårt primærområde.

Vi utfører de fleste typer tak- og fasadearbeider både på næring-, privat- og fritidseiendom. Det gjelder både nybygg, tilbygg og rehabiliteringer.

En fasade er byggets ansikt og skal gi et viktig signal overfor omgivelsene. Vi skreddersyr akkurat den løsningen du er ute etter.

Med eget verksted, utkjører, kappemaskiner, knekker og stanser, så kan vi produsere både standard og spesialtilpassede løsninger.

Vår prosess

Vi har en lang og stolt tradisjon av å levere kvalitet og å sette kunden i førersete.
Planlegging
Planlegging
Ut i fra kundens ønsker prosjekterer vi løsninger, detaljer og velger de riktige materialene og de beste løsningene.
Utførelse
Utførelse
Vi har fokus på riktig utstyr for både hurtig, sikker og riktig montering.
Overlevering
Overlevering
Hele byggeprosessen er dokumentert digitalt, og overleveringen inneholder derfor all nødvendig og lovpålagt dokumentasjon.

Talent statistikk

Vi er mestere i planlegging, utføring og overføring. Vi er desverre veldig dårlig på kaffedrikking og sløs av tid. Hvis du synes vi er noen du kunne jobbet med, ta kontakt.

vc-pie-hide-icon
Arkitektur
vc-pie-hide-icon
Kaffedrikking
vc-pie-hide-icon
Kommunikasjon
vc-pie-hide-icon
Konstruksjon

Post a comment